SUNROCK

Het Women in Supply Chain evenement ondersteunt het op de kaart zetten van (gender) diversiteit binnen de supply chain & logistiek.

Sunrock ondersteunt ons evenement omdat het ziet dat (gender) diversiteit vernieuwende inzichten en dus ook oplossingen kan bieden bij uitdagingen waar het bedrijf dagelijks mee geconfronteerd wordt. Eén van die uitdagingen is het realiseren van verduurzaming binnen de wat conventionele wereld van Supply Chain & Logistiek.

Er is energie en beweging nodig om diversiteit te verwezenlijken binnen deze branche en wij hebben dan ook besloten de krachten te bundelen voor dit event! Tijdens het Women in Supply Chain evenement zal de focus liggen op gender diversiteit. Maar in de toekomst zullen we onze samenwerking breder trekken om zo diversiteit in zijn geheel op de kaart te zetten. Watch this space!!

 Sunrock ontwikkelt, realiseert, financiert en beheert grootschalige zonne-energie projecten van logistiek en commercieel vastgoed en breidt deze zonneparken op termijn uit met opslagsystemen en energie efficiency producten en services. Je eigen energie opwekken biedt kansen voor iedereen. Om die transitie succesvol te realiseren is complex, wanneer energie niet je core business is. Gelukkig is dat de core business van Sunrock.

Sunrock weet exact wat erbij komt kijken en regelt het allemaal: financiering, subsidies, techniek, onderhoud, contracten, garanties, ICT, partnerships, vergunningen en maatschappelijke en ecologische inpassing. Ze doen dat volgens hun klanten snel, professioneel, transparant en betrouwbaar. 

https://www.sunrock.nl/